Kategorie
Výživa
Výživa, mikrobiom, zdraví člověka – tyto zdánlivě odlišné pojmy spolu souvisí možná víc, než si dokážete představit.
Přestože jsou předmětem neustálého vývoje, závěry hovoří jasně – jsme to, co jíme.
Zaměřte se na výživu a nakrmte prospěšné bakterie ve svých střevech.
Správnou volbou potravin podpoříte nejen mikrobiom střeva, ale i kožní mikrobiom a mikrobiom lidského těla jako celku.
A to se počítá.
Nejnovější články z kategorie
Káva, nebo čaj – v čem je kofein a jaké má kofein účinky
Jaké má kofein účinky a kde se přirozeně nachází? Kofein v kávě a kofein v čaji je obsažený v různém množství, podle typu nápoje i přípravy.
Když chybí železo v těle – v jakých potravinách je železo
Studené končetiny, zvýšené vypadávání vlasů, únava a slabost – i tak se může projevovat nedostatek železa. V jakých potravinách je železo se dozvíte v následujícím článku.
Jak vypěstovat klíčky – čerstvé, křupavé a mimořádně výživné
Domácí klíčení je zároveň perfektním způsobem jak se za pár korun a s minimem úsilí zásobit čerstvou a křupavou zeleninou.
Co jíst pro správný mikrobiom – nakrmte své hodné bakterie a nestačíte se divit
Správnou volbou potravin podpoříte nejen mikrobiom střeva, ale i kožní mikrobiom a mikrobiom lidského těla. Tak co jíst pro správný mikrobiom?
Nejnovější články na blogu

Domácí perníčky – výživné, voňavé a vláčné

Pečená dýně – jednoduchý oběd z jednoho plechu

Jednoduchá tuňáková pomazánka – blesková večeře při hubnutí

Dýňový koláč s tvarohem – perfektní snídaně při hubnutí

Luxusní vajíčková pomazánka – blesková večeře při hubnutí
